Att vi på Skillingefisk lever upp till vårt motto ”Från hav till ditt bord” är lätt att bevisa eftersom vi har full koll i alla led. Från lossningen av sillfångsten, via sortering i olika storlekar, filetering, skinning och att skära upp filérna i lagom stora gaffelbitar, till syrning, marinering, smaksättning i olika krydd- och lagblandningar och slutligen handpaketering. Allt sker hos oss på Skillingefisk Impex här i Simrishamn och garanterar dig att du verkligen får det bästa på din tallrik.

Vilken sill av våra 18 sorter som är din favorit vet vi inte men du kan vara säker på att vi följer våra hemliga Österlenska recept till punkt och pricka. Det blir godast så. Det finns fler som oss, små och stora producenter av livsmedel, speciellt här på Österlen. Det gillar vi lite extra och är givetvis väldigt glada att vi får sälja dessa produkter i våra butiker.

Några av de produkter du hittar i vårt sortiment av lokala producenter är tex. oljor från Gunnarshögs gård, Choklad från duktiga Österlens Choklad Fabrik & dryck  från Kiviks Musteri!

0
    0
    Din vagn
    din vagn är tomÅtergå till butiken