Sjöfolkets Fiskbutik

VÅRT ONLINESORTIMENT

Ett riktigt paradis för alla fiskälskare

Njut av lunchen i vår fiskrestaurang med rabatt för barnfamiljer

Vi som jobbar här brinner för allt som har med fisk att göra det märker du säkert när du besöker oss. Vi finns här med tips och råd om allt från hur du filéar till serveringsförslag.

Förutom att du får en riklig kunskapskälla att ösa ur så ligger alltid pinfärsk fisk, skaldjur, nyrökta godsaker och färdiglagade rätter i diskarna och väntar på dig. Vi har en mängd smarriga delikatesser såsom såser, röror, laxcheesecake, matjessilltårta och många andra godsaker –  alla egentillverkade. 

Våra rökta produkter kommer från vårt alldeles egna rökeri och röks på ett hållbart sätt utan vare sig konstgjorda aromer eller kemikalier. Vår varmrökta laxfilé är en av våra mest populära produkter – med den hemliga Skillingekryddan och den underbara smaken förstår vi varför.

Dessutom är vår kyl alltid fylld med våra egna sillinläggningar. 

Vi har en rymlig restaurang där vi serverar dagens fiskmeny.
Njut av lunchen i vår fiskrestaurang med rabatt för barnfamiljer

I vår butik hittar du även lokalproducerade råvaror exempelvis de godaste gårdsvärpta äggen vi smakat, kex, knäckebröd, pasta av högsta kvalité, muster och oljor med mera.

Passa på att fylla kylen och skafferiet med sådant som är gott att ha hemma. Hos oss kan du även plocka ihop härliga saker som passar perfekt att ge bort i present.

0
    0
    Din vagn
    din vagn är tomÅtergå till butiken