Beställningsvillkor

Som användare godkänner jag att:
Jag är över 18 år och myndig och har full juridisk rätt att ingå avtal med annan part. Skillinge Fisk Impex AB lagrar mina personliga uppgifter samt de inköp som jag gör. Skillingefisks policy är att ingen del av dina personliga uppgifter lämnas vidare till tredje part i någon form utan ditt uttryckliga medgivande. Jag kommer att kunna få erbjudanden skickat till mig via e-post.

Pris & leverans:
Önskade varor hämtas & betalas kontant eller med kort i Simrishamn. För närvarande tar vi emot samtliga betalkort förutom AMEX. Alla priser är angivna inklusive moms om inte annat anges.  Observera att många produkter är vågvaror, det slutgiltiga beloppet debiteras efter att dina produkter har vägts upp & hämtas i butik. Detta gör vi för att säkerställa att du som kund aldrig betalar för mer än den vikt ni får levererad.

Sista beställningsdag
Buffé fat och Tårtor:
Samtliga fat och tårtor beställs senast 2 arbetsdagar innan avhämtning.
För avhämtning måndagar lämnas beställning senast fredag 11:00

Lunch & Fredagspåsen:
Vi tar emot din beställning senast kl:11:00 aktuell dag.

Övriga produkter:
Övriga produkter beställs dagen innan avhämtning.

Allergi:
För närvarande har vi möjlighet att göra alla tårtor och fat laktos och glutenfria, vänligen ange i beställningen om du önskar ett allergi anpassat alternativ. Observera att sakmtliga produkter hanteras i lokaler där det kan finnas spår av fisk och skaldjur.

Alla beställningar följs av ett bekräftelse mail, har du inte mottagit det senast dagen efter din beställning, vänligen kontakta oss per tel.

0
    0
    Din vagn
    din vagn är tomÅtergå till butiken